Dagvaarding

heeft u een dagvaarding ontvangen? Dan weet u waarschijnlijk niet wat u te wachten staat. Maak daarom altijd gebruik van ons gratis intakebalie. Wanneer u onvoorbereid of zonder hulp van een advocaat naar de politierechter gaat heeft u een minimale kans op strafvermindering. Schakel daarom altijd een strafrechtadvocaat in.

Wilt u snel weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonisch intakegesprek. Onze intakebalie is 7 dagen per week open bel ons op 088 – 629 00 52.

Advocaten in heel Nederland
Pro deo advocaten
7 dagen per week bereikbaar
1e gesprek altijd gratis
Ervaren strafrecht advocaten
Voorkom problemen. De beste strafrechtadvocaten van Nederland staan voor u klaar. Weet waar u staat.

Weet waar u aan toe bent. Maak gebruik van het gratis intake gesprek.

Gratis intake
Stel uw vraag aan een van onze strafrecht specialisten. Wij beoordelen graag vrijblijvend uw zaak en geven u een eerste advies.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Waarvoor heeft u een dagvaarding ontvangen?

  Heeft u een dagvaarding ontvangen voor een van de onderstaand delicten? neem dan direct contact met ons op.

  Gratis intake met de strafzaaklijn

  Bel ons op 088 - 629 00 52 of laat uw terug bellen voor een gratis intake gesprek.

  Aangehouden of gedagvaard?
  Voorkom een veroordeling, niets doen is geen optie!

  Bel direct: 088 - 629 00 52 

  Dagvaarding politierechter

  Een dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin aangekondigd wordt dat uw zaak door de rechter zal worden behandeld. De dagvaarding wordt door een vertegenwoordiger van het openbaar ministerie opgesteld: de officier van justitie. De officier van justitie is degene die u in staat van beschuldiging stelt zal op de zitting een straf voorstellen aan de rechter. Het is de rechter die bepaalt of u strafbaar bent en of u straf krijgt.

  Een dagvaarding politierechter houdt in dat u voor de politierechter moet verschijnen. In de dagvaarding staat waar en wanneer u voor de politierechter moet verschijnen. Daarnaast vindt u in de dagvaarding politierechter van welk strafbaar feit u wordt verdacht.

  Politierechter

  Als u een dagvaarding politierechter hebt ontvangen moet u voor de politierechter komen. De politierechter is een alleenzittende rechter. Dit houdt in dat er één rechter omtrent uw zaak oordeelt. De politierechter behandelt de meer eenvoudige zaken zoals o.a.: mishandeling, fraude, smaad, heling, diefstal, drugsdelicten, opgerolde hennepkwekerijen of huiselijk geweld. Heeft u een dagvaarding ontvangen? Contacteer zo snel mogelijk een advocaat strafrecht!

  Advocaat strafrecht en dagvaarding

  Als u een dagvaarding heeft ontvangen om voor de politierechter moet komen dient u zo snel mogelijk een verweer voor te bereiden. Een advocaat strafrecht is een gespecialiseerde advocaat en kan u voorzien in een optimale verdediging voor de politierechter. Of u schuldig bent of niet, een advocaat strafrecht staat aan uw zijde en behartigt enkel uw belangen.

  Heeft u een dagvaarding politierechter ontvangen? Raadpleeg meteen de advocaten van strafzaaklijn.nl voor advies. Zo voorkomt u wellicht verdere vervolging of kunnen wij, in samenspraak met u, een optimale verdediging opbouwen.

  Wij behandelen ook zaken op basis van pro deo.

  Aangehouden of gedagvaard?
  Voorkom een veroordeling, niets doen is geen optie!

  Bel direct: 088 - 629 00 52 

  De beste strafrecht advocaten staan voor u klaar.

  Strafzaaklijn is 100% gespecialiseerd in strafrecht zaken. Onze aangesloten advocaten zijn gevestigd door heel Nederland en elk is gespecialiseerd in strafrecht. U kunt bij ons ook terecht voor Pro Deo.