Rijbewijs ingevorderd

Is uw rijbewijs ingevorderd vanwege rijden onder invloed of omdat u te snel heeft gereden? De advocaten van de Strafzaaklijn zijn 100% gespecialiseerd in het terugvorderen van uw rijbewijs. Doordat de advocaten jarenlang ervaring hebben heeft u bij ons de grootste kans op het terug krijgen van uw rijbewijs.

Wilt u snel weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonisch intakegesprek. Onze intakebalie is 7 dagen per week open bel ons op 088 – 629 00 52.

Advocaten in heel Nederland
Pro deo advocaten
7 dagen per week bereikbaar
1e gesprek altijd gratis
Ervaren strafrecht advocaten
Voorkom problemen. De beste strafrechtadvocaten van Nederland staan voor u klaar. Weet waar u staat.

Weet waar u aan toe bent. Maak gebruik van het gratis intake gesprek.

Gratis intake
Stel uw vraag aan een van onze strafrecht specialisten. Wij beoordelen graag vrijblijvend uw zaak en geven u een eerste advies.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Uw ingevorderd rijbewijs zsm terug.

  De advocaten die aangesloten zijn bij strafzaaklijn zijn gespecialiseerd in het zo spoedig mogelijk terug krijgen van een ingevorderd rijbewijs. Is uw rijbewijs in beslag genomen door de politie of het CJIB? Dan is dat erg vervelend. Het beperkt u immers in uw bewegingsvrijheid. Onze advocaten kennen de wegenverkeerswet als geen ander en kunnen u helpen met het terugkrijgen van uw rijbewijs.
  Met meerdere jaren ervaring kunnen wij u als geen ander bijstaan met het bezwaar maken en terugvorderen van uw rijbewijs.

  Let op! Een klaagschrift laten opstellen door de advocaat vergoot de kans dat uw rijbewijs niet standaard 2 maanden wordt ingehouden!

  Wilt u uw rijbewijs snel terug of wilt u weten wat uw slagingskans is? Bel ons vandaag nog voor een gratis intake gesprek.

  Gratis intake met de strafzaaklijn

  Bel ons op 088 - 629 00 52 of laat uw terug bellen voor een gratis intake gesprek.

  Aangehouden of gedagvaard?
  Voorkom een veroordeling, niets doen is geen optie!

  Bel direct: 088 - 629 00 52 

  De advocaten van de Strafzaaklijn staan voor u klaar.

  De Strafzaaklijn laat uitsluitend advocaten toe die gespecialiseerd zijn in het desbetreffende rechtsgebied, daarnaast is het ook een harde eis dat de advocaat de nodige aantoonbare ervaring heeft alvorens deze wordt toegelaten tot de Strafzaaklijn.

  Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat DE BESTE ADVOCATEN VAN NEDERLAND voor u klaar staan, wij hebben niet voor niets een slagingspercentage boven de 80%!

  Bel direct voor een GRATIS INTAKEGESPREK  088-6290052.

  Dit moet u doen bij een ingenomen rijbewijs.

  Bij ernstige verkeersovertredingen kan uw rijbewijs worden ingenomen. Voor de meeste mensen is hun rijbewijs erg van belang, voor zowel werk als privé. Voor hen is een rijbewijs onmisbaar. Het is dus zaak om uw rijbewijs snel terug te krijgen. Welke stappen moet u hierbij ondernemen?

  1. Wacht op het besluit van de officier van justitie
  2. Dien een klaagschrift in (verstandig om een advocaat in te schakelen)
  3. Ga naar de zitting (hier worden direct uitspraken gedaan)
  4. Niet eens met de uitspraak? Dan kunt u in hoger beroep
  5. Wacht de strafprocedure af (de zaak moet binnen 6 maanden behandeld worden)

  Rijbewijs ingevorderd door alcohol

  De politie kan uw rijbewijs in beslag nemen indien zij een alcoholgehalte van boven de 1,3 (voor beginnende bestuurders 0,8) promille in uw bloed constateren. Uw rijbewijs wordt opgestuurd naar het ‘Centrale Verwerking Openbaar Ministerie’ (CVOM). U heeft de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen de invordering. Dit bezwaar kunt het beste doen via een gespecialiseerd en vakkundig advocaat.

  Bij Strafzaaklijn bent u hier aan het juiste adres. Strafzaaklijn is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke advocaten gespecialiseerd in strafrecht. Elke aan ons verbonden advocaat is onafhankelijk en staat garant voor bereikbaarheid, service, vakkundigheid en ervaring.

  De juristen van de intakebalie beantwoorden uw vragen en kunnen waar nodig helpen bij juridische haalbaarheid in te schatten van kwesties op het gebied van strafrecht. Zo nodig kunnen zij u in contact brengen met een gespecialiseerde advocaat voor de verdere behandeling van de zaak.

  Rijbewijs ingevorderd door snelheid

  De politie kan uw rijbewijs invorderen als de maximumsnelheid met 50 km per uur (in de bebouwde kom 30 km per uur) wordt overschreden. De lengte van de rijontzegging kan verschillen per situatie. Bijvoorbeeld door uw snelheid, in combinatie met genots- en/of geneesmiddelen, agressief en onveilig rijgedrag en agressief gedrag bij staande houding.

  Wanneer uw rijbewijs is ingevorderd wordt deze door de politie verzonden naar de Officier van Justitie. Die bepaalt binnen 10 dagen of uw rijbewijs wordt ingehouden of dat u uw rijbewijs terugkrijgt.

  Is een rijbewijs erg van belang voor u en wilt u uw rijbewijs eerder terug dan de algemene standaard van 2 maanden? Niks doen vergroot de kans dat uw rijbewijs voor een langere periode wordt ingehouden!

  Wij adviseren u om contact op te nemen met Strafzaaklijn. Wij helpen u bij het vinden van de juiste advocaat. Door ons grote kwaliteitsnetwerk kunnen wij u in elke situatie in contact brengen met een gespecialiseerde advocaat.

  De beste strafrecht advocaten staan voor u klaar.

  Strafzaaklijn is 100% gespecialiseerd in strafrecht zaken. Onze aangesloten advocaten zijn gevestigd door heel Nederland en elk is gespecialiseerd in strafrecht. U kunt bij ons ook terecht voor Pro Deo.