Politieverhoor

U wordt opgeroepen voor verhoor als de politie een vermoeden heeft dat u betrokken bent geweest bij een strafbaar feit. Een verhoor wordt dan ook ingezet om meer informatie te krijgen. Als u wordt verhoord, kunt u mogelijk dingen zeggen die tegen u worden gebruikt. De politie heeft immers informatie nodig om een zaak tegen u te bouwen.

Wilt u snel weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonisch intakegesprek. Onze intakebalie is 7 dagen per week open bel ons op 088 – 629 00 52.

Advocaten in heel Nederland
Pro deo advocaten
7 dagen per week bereikbaar
1e gesprek altijd gratis
Ervaren strafrecht advocaten
Voorkom problemen. De beste strafrechtadvocaten van Nederland staan voor u klaar. Weet waar u staat.

Weet waar u aan toe bent. Maak gebruik van het gratis intake gesprek.

Gratis intake
Stel uw vraag aan een van onze strafrecht specialisten. Wij beoordelen graag vrijblijvend uw zaak en geven u een eerste advies.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Advocaat voor of tijdens het politieverhoor

  Als u wordt opgeroepen voor verhoor, bel altijd eerst de strafzaaklijn. Een politieverhoor is bedoeld om u te ondervragen over een feit dat u mogelijk zelf heeft gepleegd. Als u onvoorbereid naar een politieverhoor gaat, werkt u mogelijk mee aan uw eigen straf.

  Let op: schakel altijd eerst een advocaat in voordat u naar het bureau gaat

  Gratis intake met de strafzaaklijn

  Bel ons op 088 - 629 00 52 of laat uw terug bellen voor een gratis intake gesprek.

  De zitting bij de politierechter

  Als u een dagvaarding politierechter hebt ontvangen moet u voor de politierechter komen. De politierechter is een alleenzittende rechter. Dit houdt in dat er één rechter omtrent uw zaak oordeelt. De politierechter behandelt de meer eenvoudige zaken zoals o.a.: mishandeling, fraude, smaad, heling, diefstal, drugsdelicten, opgerolde hennepkwekerijen of huiselijk geweld. Heeft u een dagvaarding ontvangen? Contacteer zo snel mogelijk een advocaat strafrecht!

  Lees meer over de procedure tijdens de zitting bij de politierechter.

  Advocaat strafrecht en dagvaarding

  Als u een dagvaarding heeft ontvangen om voor de politierechter moet komen dient u zo snel mogelijk een verweer voor te bereiden. Een advocaat strafrecht is een gespecialiseerde advocaat en kan u voorzien in een optimale verdediging voor de politierechter. Of u schuldig bent of niet, een advocaat strafrecht staat aan uw zijde en behartigt enkel uw belangen.

  Heeft u een dagvaarding politierechter ontvangen? Raadpleeg meteen de advocaten van politierechter.nl voor advies. Zo voorkomt u wellicht verdere vervolging of kunnen wij, in samenspraak met u, een optimale verdediging opbouwen.

  Wij behandelen ook zaken op basis van pro deo.

  Aangehouden of gedagvaard?
  Voorkom een veroordeling, niets doen is geen optie!

  Bel direct: 088 - 629 00 52 

  Hoe lang duurt een verhoor?

  In het geval u wordt verdacht van een strafbaar feit waarop een gevangenisstraf staat van vier jaar of meer, is het mogelijk dat u in het belang van het onderzoek tijdens of na het verhoor wordt aangehouden en/of in verzekering wordt gesteld.

  Afhankelijk van het strafbare feit waar u van wordt verdacht, kan een verhoor een dag duren en zelfs over meerdere dagen worden verdeeld. Soms moet u ook in het belang van het onderzoek worden overgeplaatst naar een huis van bewaring (gevangenis).

  Tips

  • U bent niet tot antwoorden verplicht. Iedere verdachte heeft het recht om te zwijgen.
  • Beroep u op uw zwijgrecht totdat u in de gelegenheid bent geweest om een strafrecht advocaat te raadplegen. Verklaren kan dan altijd nog.

  Pro deo behandeling door een advocaat

  Een strafzaak kan grote gevolgen hebben voor u. Neem daarom altijd direct contact met ons op als u een vonnis heeft ontvangen. Afhankelijk van uw inkomen, werken onze advocaten altijd op pro deo basis.

  Aangehouden of gedagvaard?
  Voorkom een veroordeling, niets doen is geen optie!

  Bel direct: 088 - 629 00 52 

  De beste strafrecht advocaten staan voor u klaar.

  Strafzaaklijn is 100% gespecialiseerd in strafrecht zaken. Onze aangesloten advocaten zijn gevestigd door heel Nederland en elk is gespecialiseerd in strafrecht. U kunt bij ons ook terecht voor Pro Deo.