OM zitting

OM is de afkorting voor Openbaar Ministerie. Op een OM-zitting kan een parketsecretaris of Officier van Justitie aan een meerderjarige verdachte een taakstraf of een geldboete, of een combinatie hiervan aanbieden zonder tussenkomst van de rechter. Deze straffen zijn vaak te hoog en u heeft zonder advocaat geen goede kans op vrijspraak of strafverlaging.

Wilt u snel weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonisch intakegesprek. Onze intakebalie is 7 dagen per week open bel ons op 088 – 629 00 52.

Advocaten in heel Nederland
Pro deo advocaten
7 dagen per week bereikbaar
1e gesprek altijd gratis
Ervaren strafrecht advocaten
Voorkom problemen. De beste strafrechtadvocaten van Nederland staan voor u klaar. Weet waar u staat.

Weet waar u aan toe bent. Maak gebruik van het gratis intake gesprek.

Gratis intake
Stel uw vraag aan een van onze strafrecht specialisten. Wij beoordelen graag vrijblijvend uw zaak en geven u een eerste advies.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  De beste strafrecht advocaten staan voor u klaar.

  Strafzaaklijn is 100% gespecialiseerd in strafrecht zaken. De strafrecht advocaten zijn gevestigd over heel Nederland. Doordat wij ons uitsluitend bezig houden met strafrecht zaken heeft u een hogere slagingskans en kunnen wij efficiënt te werk gaan.

  Strafrecht zaken waar wij veel ervaring mee hebben zijn onder andere; het terug krijgen van een ingevorderd rijbewijs, u bij staan of voorbereiden bij een politieverhoor, wanneer u een dagvaarding heeft ontvangen, opgeroepen bent voor een OM-zitting, TOM-zitting, of moet voorkomen bij de politierechter, aangehouden of verdachte in een strafzaak omtrent drugs, mishandeling of geweldpleging.

  Gratis intake met de strafzaaklijn

  Bel ons op 088 - 629 00 52 of laat uw terug bellen voor een gratis intake gesprek.

  Aangehouden of gedagvaard?
  Voorkom een veroordeling, niets doen is geen optie!

  Bel direct: 088 - 629 00 52 

  De beste strafrecht advocaten staan voor u klaar.

  Strafzaaklijn is 100% gespecialiseerd in strafrecht zaken. Onze aangesloten advocaten zijn gevestigd door heel Nederland en elk is gespecialiseerd in strafrecht. U kunt bij ons ook terecht voor Pro Deo.