Click Fraud Protection

Dagvaarding geweldpleging

Dagvaarding geweldpleging ontvangen?

Wanneer u gedagvaard wordt voor geweldpleging zit u ongetwijfeld met een hoop vragen. Maak daarom altijd gebruik van ons gratis intakebalie. Wanneer u onvoorbereid of zonder hulp van een advocaat naar de rechter gaat heeft u een minimale kans op strafvermindering. Schakel daarom altijd een strafrechtadvocaat in.

Wilt u snel weten waar u aan toe bent als u een dagvaarding heeft ontvangen voor geweldpleging ? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonisch intakegesprek. Onze intakebalie is 7 dagen per week open, bel ons op 088-6290052


ADVOCATEN IN HEEL NEDERLAND
WIJ WERKEN OOK OP PRO DEO BASIS
7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
GESPECIALISEERD IN STRAFRECHT
ERVARING MET DAGVAARDINGEN GEWELDPLEGING
ALTIJD EEN GRATIS INTAKE

Er staat altijd een ervaren strafrecht advocaat of strafrecht jurist voor u klaar.
Snel weten waar u aan toe bent? Neem direct contact met ons op voor een GRATIS INTAKEGESPREK.


Wat is een dagvaarding geweldpleging?

Ongeacht wat voor dagvaarding u heeft ontvangen, is een dagvaarding altijd een schriftelijk stuk waarin aangekondigd wordt dat uw zaak door de rechter zal worden behandeld. de dagvaarding geweldpleging zelf wordt door een vertegenwoordiger van het openbaar ministerie opgesteld namelijk: de officier van justitie. De officier van justitie is degene die u in staat van beschuldiging stelt en zal op de zitting een straf voorstellen aan de rechter. Uiteindelijk oordeelt de rechter of u strafbaar bent en of u straf krijgt.

Dagvaarding van de politierechter ontvangen?

Ook kan het zijn dat u een dagvaarding politierechter ontvangen hebt ontvangen moet u voor de politierechter komen. De politierechter is een alleenzittende rechter. Dit houdt in dat er één rechter omtrent uw zaak oordeelt. De politierechter behandelt de meer eenvoudige zaken zoals o.a.: mishandeling, fraude, smaad, heling, diefstal, drugsdelicten, opgerolde hennepkwekerijen of huiselijk geweld. Heeft u een dagvaarding ontvangen? Contacteer zo snel mogelijk een advocaat gespecialiseerd in strafrecht!

Strafrecht advocaat geweldpleging

Als u een dagvaarding geweldpleging heeft ontvangen om voor de (politie) rechter te verschijnen is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een verweer voorbereid.
Wij hebben altijd een ervaren strafrecht advocaat gespecialiseerd in zaken die gaan over geweldpleging, deze kan u voorzien in een optimale verdediging voor de (politie) rechter. Of u schuldig bent of niet, een advocaat gespecialiseerd in strafrecht staat aan uw zijde en behartigt uw belang.

Raadpleeg direct vrijblijvend een van onze strafrecht advocaten of juristen voor advies. Zo voorkomt u wellicht verdere vervolging of kunnen wij samen met u een optimale verdediging opbouwen.

Wij behandelen uw dagvaarding waar mogelijk op PRO DEO basis


Dagvaarding ontvangen? Schakel altijd een strafrecht advocaat in!

Bel direct voor een GRATIS INTAKE.

Gratis intake aanvragen

Leg direct uw dagvaarding geweldpleging GRATIS voor ter beoordeling door een van onze advocaten

Onze aangesloten advocaten

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vink aan wat er op uw situatie van toepassing is.

Beschijf de situatie in het kort

Wat is er aan de hand en hoe wilt u geholpen worden?

Hoe kunnen wij u bereiken?

Zoek niet verder, wij gaan u helpen, verklaren de tussentijd nooit iets aan de politie. Beroep u op uw zwijgrecht. Onze juristen nemen binnen 24 uur contact met u op.

OM zittingHoger beroepPolitieverhoorDagvaardingPolitierechterOverig (vul bij stap 2 meer informatie in)

Bij de Strafzaaklijn zijn alleen advocaten aangesloten met als specialisatie het strafrecht.

Contact

Tel: 088 - 629 00 52
Whatsapp: 06 - 154 369 36

Openingstijden
Maandag – donderdag 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag – zondag 12:00 – 16:00 uur

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op met onze juridische intakebalie die 7 dagen per week voor jou klaar staat. Wij behandelen je vraag binnen 1 werkdag zodat je gelijk weet wat je te wachten staat!