Over ons

Strafzaaklijn is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke advocaten gespecialiseerd in strafrecht gerelateerde kwesties. Elke aan ons verbonden advocaat is onafhankelijk en staat garant voor bereikbaarheid, service, vakkundigheid en ervaring.

Strafzaaklijn treedt op door heel Nederland en in relatie tot alle werkgevers & werknemersbonden. De telefonische intakebalie adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via: 088 – 629 00 52 (lokaal tarief). 

De juristen van de intakebalie beantwoorden telefonische vragen en kunnen waar nodig helpen de juridische haalbaarheid in te schatten van kwesties op het gebied van strafrecht. Zo nodig kunnen zij jou in contact brengen met een advocaat voor de verdere behandeling van de zaak. Aan de telefonische dienstverlening door de intakebalie zijn geen kosten verbonden.

Voorkom problemen. De beste strafrechtadvocaten van Nederland staan voor u klaar. Weet waar u aan toe bent. Maak gebruik van het gratis intake gesprek met onze juridische intakebalie.

Onze geschiedenis

Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan, is in 2015 op initiatief van enkele advocaten de adviesbalie opgezet. Onze organisatie is gevestigd in Naarden en telt inmiddels 45 medewerkers.

Onze beloften:

· Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit
· Snelle reactie
· Goede bereikbaarheid: 7 dagen per week bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
· Kosteloze telefonisch intake van uw zaak
· Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
· Eén desk voor advocaten door heel Nederland

Missie

Met onze focus op service, klantentevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten streven wij er naar de favoriete keuze te zijn van iedereen die een oplossing wenst op het gebied van strafrecht.

Strafzaaklijn is 100% gespecialiseerd in strafrecht zaken. De strafrecht advocaten zijn gevestigd over heel Nederland. Doordat wij ons uitsluitend bezig houden met strafrecht zaken heeft u een hogere slagingskans en kunnen wij efficiënt te werk gaan.

Strafrecht zaken waar wij veel ervaring mee hebben zijn onder andere; het terug krijgen van een ingevorderd rijbewijs, u bij staan of voorbereiden bij een politieverhoor, wanneer u een dagvaarding heeft ontvangen, opgeroepen bent voor een OM-zitting, TOM-zitting, of moet voorkomen bij de politierechter, aangehouden of verdachte in een strafzaak omtrent drugs, mishandeling of geweldpleging.

Gratis intake met de strafzaaklijn

Bel ons op 088 – 629 00 52 of laat uw terug bellen voor een gratis intake gesprek.

Aangehouden of gedagvaard?
Voorkom een veroordeling, niets doen is geen optie!

Bel direct: 088 - 629 00 52 

De beste strafrecht advocaten staan voor u klaar.

Strafzaaklijn is 100% gespecialiseerd in strafrecht zaken. Onze aangesloten advocaten zijn gevestigd door heel Nederland en elk is gespecialiseerd in strafrecht. U kunt bij ons ook terecht voor Pro Deo.