Click Fraud Protection

Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Strafzaaklijn is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke advocaten gespecialiseerd in strafrecht gerelateerde kwesties. Elke aan ons verbonden advocaat is onafhankelijk en staat garant voor bereikbaarheid, service, vakkundigheid en ervaring.

Strafzaaklijn treedt op door heel Nederland en in relatie tot alle werkgevers & werknemersbonden. De telefonische intakebalie adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via: 088 - 629 00 52 (lokaal tarief). Uiteraard kun je ons ook altijd whatsappen op het volgende nummer: 06 - 154 369 36

De juristen van de intakebalie beantwoorden telefonische vragen en kunnen waar nodig helpen de juridische haalbaarheid in te schatten van kwesties op het gebied van strafrecht. Zo nodig kunnen zij jou in contact brengen met een advocaat voor de verdere behandeling van de zaak. Aan de telefonische dienstverlening door de intakebalie zijn geen kosten verbonden.

Onze geschiedenis

Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan, is in 2015 op initiatief van enkele advocaten de adviesbalie opgezet. Onze organisatie is gevestigd in Naarden en telt inmiddels 45 medewerkers.

Onze beloften:

· Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit
· Snelle reactie
· Goede bereikbaarheid: 7 dagen per week bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
· Kosteloze telefonisch intake van uw zaak
· Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
· Eén desk voor advocaten door heel Nederland

Missie

Met onze focus op service, klantentevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten streven wij er naar de favoriete keuze te zijn van iedereen die een oplossing wenst op het gebied van strafrecht.

Contact

Heb jij een vraag over strafrecht? Neem contact op met onze juridische intakebalie die 7 dagen per week voor jou klaar staat. Wij behandelen je vraag binnen 1 werkdag zodat je gelijk weet wat je te wachten staat!

 088 - 629 00 52  06 - 154 369 36

Onze aangesloten advocaten

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vink aan wat er op uw situatie van toepassing is.

Beschijf de situatie in het kort

Wat is er aan de hand en hoe wilt u geholpen worden?

Hoe kunnen wij u bereiken?

Zoek niet verder, wij gaan u helpen, verklaren de tussentijd nooit iets aan de politie. Beroep u op uw zwijgrecht. Onze juristen nemen binnen 24 uur contact met u op.

OM zittingHoger beroepPolitieverhoorDagvaardingPolitierechterOverig (vul bij stap 2 meer informatie in)

Bij de Strafzaaklijn zijn alleen advocaten aangesloten met als specialisatie het strafrecht.

Contact

Tel: 088 - 629 00 52
Whatsapp: 06 - 154 369 36

Openingstijden
Maandag – donderdag 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag – zondag 12:00 – 16:00 uur

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op met onze juridische intakebalie die 7 dagen per week voor jou klaar staat. Wij behandelen je vraag binnen 1 werkdag zodat je gelijk weet wat je te wachten staat!