Dagvaarding bedreiging

Wanneer u gedagvaard wordt voor bedreiging zit u ongetwijfeld met een hoop vragen. Maak daarom altijd gebruik van ons gratis intakebalie. Wanneer u onvoorbereid of zonder hulp van een advocaat naar de rechter gaat heeft u een minimale kans op strafvermindering. Schakel daarom altijd een strafrechtadvocaat in.

Wilt u snel weten waar u aan toe bent als u een dagvaarding heeft ontvangen voor bedreiging ? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonisch intakegesprek. Onze intakebalie is 7 dagen per week open, bel ons op 088 – 629 0052.

Advocaten in heel Nederland
Pro deo advocaten
7 dagen per week bereikbaar
1e gesprek altijd gratis
Ervaren strafrecht advocaten

Voorkom problemen. De beste strafrechtadvocaten van Nederland staan voor u klaar. Weet waar u staat. Maak gebruik van het gratis intake gesprek.

Gratis intake
Stel uw vraag aan een van onze strafrecht specialisten. Wij beoordelen graag vrijblijvend uw zaak en geven u een eerste advies.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Dagvaarding bedreiging ontvangen?

  Zorg dat u goed geïnformeerd bent en voorkom problemen. Neem contact op met onze juridische intakebalie. U staat er niet alleen voor.

  Wat is een dagvaarding bedreiging?

  Ongeacht wat voor dagvaarding u heeft ontvangen, is een dagvaarding altijd een schriftelijk stuk waarin aangekondigd wordt dat uw zaak door de rechter zal worden behandeld. de dagvaarding rijden onder invloed zelf wordt door een vertegenwoordiger van het openbaar ministerie opgesteld namelijk: de officier van justitie. De officier van justitie is degene die u in staat van beschuldiging stelt en zal op de zitting een straf voorstellen aan de rechter. Uiteindelijk oordeelt de rechter of u strafbaar bent en of u straf krijgt.

  Gratis intake met de strafzaaklijn

  Bel ons op 088 - 629 00 52 of laat uw terug bellen voor een gratis intake gesprek.

  Dagvaarding van de politierechter ontvangen?

  Ook kan het zijn dat u een dagvaarding politierechter ontvangen hebt ontvangen moet u voor de politierechter komen. De politierechter is een alleenzittende rechter. Dit houdt in dat er één rechter omtrent uw zaak oordeelt. De politierechter behandelt de meer eenvoudige zaken zoals o.a.: mishandeling, fraude, smaad, heling, diefstal, drugsdelicten, opgerolde hennepkwekerijen of huiselijk geweld. Heeft u een dagvaarding ontvangen? Contacteer zo snel mogelijk een advocaat gespecialiseerd in strafrecht!

  Strafrecht advocaat bedreiging

  Als u een dagvaarding rijden onder invloed heeft ontvangen om voor de (politie) rechter te verschijnen is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een verweer voorbereid.
  Wij hebben altijd een ervaren strafrecht advocaat gespecialiseerd in zaken die gaan over rijden onder invloed, deze kan u voorzien in een optimale verdediging voor de (politie) rechter. Of u schuldig bent of niet, een advocaat gespecialiseerd in strafrecht staat aan uw zijde en behartigt uw belang.

  Raadpleeg direct vrijblijvend een van onze strafrecht advocaten of juristen voor advies. Zo voorkomt u wellicht verdere vervolging of kunnen wij samen met u een optimale verdediging opbouwen.

  Wij behandelen uw dagvaarding waar mogelijk op pro deo basis.

  Gratis intake
  Stel uw vraag aan een van onze strafrecht specialisten. Wij beoordelen graag vrijblijvend uw zaak en geven u een eerste advies. Vul het onderstaande formulier in of bel 088 - 629 00 52.

   Ik ga akkoord met het privacy statement.

   Aangehouden of gedagvaard?
   Voorkom een veroordeling, niets doen is geen optie!

   Bel direct: 088 - 629 00 52 

   De beste strafrecht advocaten staan voor u klaar.

   Strafzaaklijn is 100% gespecialiseerd in strafrecht zaken. Onze aangesloten advocaten zijn gevestigd door heel Nederland en elk is gespecialiseerd in strafrecht. U kunt bij ons ook terecht voor Pro Deo.