Hoger beroep strafrecht

Bent u veroordeeld door de strafrechter? Tegen uitspraken in het strafrecht kunt u in hoger beroep gaan. Of hoger beroep zinvol is in uw zaak, beoordelen wij graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u snel weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonisch intakegesprek. Onze intakebalie is 7 dagen per week open bel ons op 088 – 629 00 52.

Advocaten in heel Nederland
Pro deo advocaten
7 dagen per week bereikbaar
1e gesprek altijd gratis
Ervaren strafrecht advocaten

Voorkom problemen. De beste strafrechtadvocaten van Nederland staan voor u klaar. Weet waar u aan toe bent. Maak gebruik van het gratis intake gesprek.

Gratis intake
Stel uw vraag aan een van onze strafrecht specialisten. Wij beoordelen graag vrijblijvend uw zaak en geven u een eerste advies.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Redenen voor hoger beroep

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u in hoger beroep wilt gaan tegen een vonnis:

  • U bent het niet eens met de opgelegde straf
  • U bent onschuldig, maar toch veroordeeld
  • U was in eerste aanleg (de eerste zaak) niet tevreden over uw advocaat
  • U was niet aanwezig bij de zitting

  Bent u het niet eens met een uitspraak van de rechtbank? Of bent u van mening dat de politierechter u een te zware straf heeft opgelegd? In deze gevallen kunt u in hoger beroep gaan bij de rechtbank of gerechtshof.

  Instellen hoger beroep

  Bij de uitspraak van de rechter tijdens een zitting deelt de rechter tevens mee dat hoger beroep bij het gerechtshof of bij de rechtbank mogelijk is. In overleg met uw advocaat kunt u beslissen of hoger beroep zinvol voor u is. Binnen 14 dagen na de uitspraak van de rechter moet hoger beroep worden aangetekend. Het kan ook zijn dat de Officier van Justitie (OvJ) in hoger beroep gaat.

  Pro deo behandeling door een advocaat

  Een strafzaak kan grote gevolgen hebben voor u. Neem daarom altijd direct contact met ons op als u een vonnis heeft ontvangen. Afhankelijk van uw inkomen, werken onze advocaten altijd op pro deo basis.

  Gratis intake met de strafzaaklijn

  Bel ons op 088 - 629 00 52 of laat uw terug bellen voor een gratis intake gesprek.

  Aangehouden of gedagvaard?
  Voorkom een veroordeling, niets doen is geen optie!

  Bel direct: 088 - 629 00 52 

  De beste strafrecht advocaten staan voor u klaar.

  Strafzaaklijn is 100% gespecialiseerd in strafrecht zaken. Onze aangesloten advocaten zijn gevestigd door heel Nederland en elk is gespecialiseerd in strafrecht. U kunt bij ons ook terecht voor Pro Deo.