Click Fraud Protection

Zitting bij de politierechter?

Laat u bijstaan door een strafrechtadvocaat

heeft u een oproep ontvangen en moet u voor de politierechter verschijnen? Dan weet u waarschijnlijk niet wat u te wachten staat. Maak daarom altijd gebruik van ons gratis intakebalie. Wanneer u onvoorbereid of zonder hulp van een advocaat naar de politierechter gaat heeft u een minimale kans op strafvermindering. Schakel daarom altijd een strafrechtadvocaat in. Wilt u snel weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonisch intakegesprek. Onze intakebalie is 7 dagen per week open voor u.


ADVOCATEN IN HEEL NEDERLAND
WIJ WERKEN OOK OP PRO DEO BASIS
7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
GESPECIALISEERD IN STRAFRECHT
ALTIJD EEN GRATIS INTAKE

De advocaten van de Strafzaaklijn staan voor u klaar.

De Strafzaaklijn laat uitsluitend advocaten toe die gespecialiseerd zijn in het desbetreffende rechtsgebied, daarnaast is het ook een harde eis dat de advocaat de nodige aantoonbare ervaring heeft alvorens deze wordt toegelaten tot de Strafzaaklijn.

Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat DE BESTE ADVOCATEN VAN NEDERLAND voor u klaar staan, wij hebben niet voor niets een slagingspercentage boven de 80%!

Dagvaarding politierechter

Een dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin aangekondigd wordt dat uw zaak door de rechter zal worden behandeld. De dagvaarding wordt door een vertegenwoordiger van het openbaar ministerie opgesteld: de officier van justitie. De officier van justitie is degene die u in staat van beschuldiging stelt zal op de zitting een straf voorstellen aan de rechter. Het is de rechter die bepaalt of u strafbaar bent en of u straf krijgt.

Een dagvaarding politierechter houdt in dat u voor de politierechter moet verschijnen. In de dagvaarding staat waar en wanneer u voor de politierechter moet verschijnen. Daarnaast vindt u in de dagvaarding politierechter van welk strafbaar feit u wordt verdacht.

Politierechter

Als u een dagvaarding politierechter hebt ontvangen moet u voor de politierechter komen. De politierechter is een alleenzittende rechter. Dit houdt in dat er één rechter omtrent uw zaak oordeelt. De politierechter behandelt de meer eenvoudige zaken zoals o.a.: mishandeling, fraude, smaad, heling, diefstal, drugsdelicten, opgerolde hennepkwekerijen of huiselijk geweld. Heeft u een dagvaarding ontvangen? Contacteer zo snel mogelijk een advocaat strafrecht!

Lees meer over de procedure tijdens de zitting bij de politierechter.

Advocaat strafrecht en dagvaarding

Als u een dagvaarding heeft ontvangen om voor de politierechter moet komen dient u zo snel mogelijk een verweer voor te bereiden. Een advocaat strafrecht is een gespecialiseerde advocaat en kan u voorzien in een optimale verdediging voor de politierechter. Of u schuldig bent of niet, een advocaat strafrecht staat aan uw zijde en behartigt enkel uw belangen.

Heeft u een dagvaarding politierechter ontvangen? Raadpleeg meteen de advocaten van politierechter.nl voor advies. Zo voorkomt u wellicht verdere vervolging of kunnen wij, in samenspraak met u, een optimale verdediging opbouwen.

Wij behandelen ook zaken op basis van pro deo.

 

Politierechter

Politierechter

Gratis intake aanvragen

Leg direct uw zaak GRATIS voor ter beoordeling door een van onze advocaten

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij hebben meerdere advocaten klaar staan, elk gespecialiseerd in strafzaken.
OM zitting

OM zitting

OM zitting? Voorkom een straf!

Meer informatie
Hoger beroep

Hoger beroep

Veroordeeld? Ga altijd in hoger beroep

Meer informatie
Politieverhoor

Politieverhoor

Opgeroep voor verhoor? Bel ons!

Meer informatie
Dagvaarding

Dagvaarding

Wij kunnen u helpen als u gedagvaard bent

Meer informatie
Politierechter

Politierechter

Hulp als u voor moet komen bij de politierechter

Meer informatie
Rijbewijs ingevorderd

Rijbewijs ingevorderd

Wij kennen de wegenverkeerswet als geen ander.

Meer informatie

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vink aan wat er op uw situatie van toepassing is.

Beschijf de situatie in het kort

Wat is er aan de hand en hoe wilt u geholpen worden?

Hoe kunnen wij u bereiken?

Zoek niet verder, wij gaan u helpen, verklaren de tussentijd nooit iets aan de politie. Beroep u op uw zwijgrecht. Onze juristen nemen binnen 24 uur contact met u op.

OM zittingHoger beroepPolitieverhoorDagvaardingPolitierechterOverig (vul bij stap 2 meer informatie in)

Bij de Strafzaaklijn zijn alleen advocaten aangesloten met als specialisatie het strafrecht.

Contact

Strafzaaklijn


Tel: 088 - 629 00 52
Whatsapp: 06 - 497 706 75

Openingstijden
Maandag – donderdag 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag – zondag 12:00 – 16:00 uur

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op met onze juridische intakebalie die 7 dagen per week voor jou klaar staat. Wij behandelen je vraag binnen 1 werkdag zodat je gelijk weet wat je te wachten staat!